16, 17, 18 mai

jeg må bare beklage oppførselen min i går men jeg var ikke helt i form så jeg beklager masse. men jeg får vel si hva jeg har gjort de siste dagene :P på mandag 16 mai så hadde vi MDD tentamen og det gikk kjempe greit jeg fikk 4 og heile gruppa fikk 5 :D kjempe førnøyd :) 

17. Mai er den kjedeligste 17 mai jeg noen gang har hatt!!! helt ærlig! jeg var først litt med Sabrina og Andrea og så stakk de hjem for å sove for de hadde ikke sovet så mye om natta. så vandret jeg rundt alene på leiting etter Camilla (Milla) og jeg fant henne til slutt :P hehe og vi satt inne i korpsrommet og hadde det koselig, va btw høydepunktet :P så var det humoropptog og så stakk jeg hjem og skiftet spiste og gikk tilbake til Sabrina, da hadde Andrea gått så vi hadde fotoshoot :P det var også egentlig litt gøy da :P og så gikk vi hjem til henne igjen og så paradise hotell og så gikk jeg hjem og la meg. 18. mai så var jeg ikke i humør så mamma sa jeg kunne slippe å gå på skolen de 3 timene jeg skulle være der... men klokka 10 ble jeg voknet av at mamma sa jeg skulle til tannlegen og jeg heiv på meg no filleryer og gikk til bilen. alt bra hos tannlegen og etterpå så kjøpte jeg en søt blomst og potte til meg selv som jeg satte på rommet mitt (L) 

 

- hvilke/hvilket bilde likte du best ?? 

klem søtepus (L) 
2 kommentarer

star94

19.mai.2011 kl.08:56

Finfinfinfinfinfin <3

nr 5 og 12 <3 :D love u <3

loveusovepusenmin

19.mai.2011 kl.08:59

star94: aaaawwwweee (L)(L) takk ^^,

Skriv en ny kommentar

loveusovepusenmin

loveusovepusenmin

16, Lindesnes

Hei heite Jeanette og er 16 år og går på musikklinje i Lyngdal første året :) jeg er ca 163 høy og veier et par tusen tonn. Er det noe du lurer på så bare ta kontakt :) Btw så er jeg Veldig gla i sovepusen min og håper han vet det <3<3

Kategorier

Arkiv

hits